Wednesday, July 23, 2008

23 iulie

Din pacate pentru Renin, a fost refuzat in cel mai amabil mod in care putea fi refuzat de un half-orc barbar. Neplacandu-i rezultatul si fiind constient ca e depasit numeric, se cara nervos, fara a uita sa le promite baietilor ca se va asigura ca asta sa nu fie ultima lor intalnire.

Cei 5 termina de incarcat proviziile si incep sa le distribuie prin oras, fara sa intampine nicio problema. Seara se intorc la Ilea si, pentru prima data, aceasta este plecata prin oras cu niste treburi de care nu putea sa se ocupe decat personal.

Pe de alta parte, gnomii au continuat sa studieze cartile lui Durghedin si au descifrat schitele unui fel de tun rudimentar. Sunt foarte entuziasmati de idee si abia asteapta sa-l construiasca si, mai ales, sa-l testeze. Din pacate pentru ei, chestia asta va mai dura putin, pentru ca au nevoie de un fierar foarte bun si, in special, materiale de constructie.

La scurt timp, apare si Ilea, care il anunta pe Milo ca a auzit unele zvonuri ce l-ar interesa si pe el. Mai exact, Mulnir il cauta sa il omoare in cel mai brutal mod posibil. Ilea il sfatuieste pe Milo ca ar fi mai in siguranta daca ar pleca din Three Swords pentru cateva saptamani, pana se linistesc lucrurile prin oras.

Pentru ca vestile circula repede prin Three Swords, mai ales intr-un moment ca acesta, Ilea ii informeaza si pe The Flaushatorz (cele 5 personaje, adica) ca planurile lui Morax au cam fost incurcate. Acum ca nu mai are sustinatori si ca Grenn e nervos din cauza pierderii proviziilor, sansele sa mai faca ceva concret sunt destul de mici. In plus, mesajul pe care il trimisese orcilor din nord nu a ajuns (a fost interceptat de The Flaushatorz).

In alta ordine de idei, Ilea le spune Flaushatorzilor ca astepta un transport de provizii si materiale din vest, care transport a intarziat destul de mult. Ultimul convoi a ajuns in urma cu doua saptamani. Asadar, Ilea ii roaga pe The Flaushatorz sa mearga in Canathgate, sa se intalneasca cu Durin Silversmith, primarul, iar acesta ii va conduce la fortareata lui Durhz. Inainte de a pleca, ii daruieste lui Arses o amuleta speciala (un +1 AC foarte special) si 2200 de gold.

In drum spre Canathgate, Khaela isi cauta un animal de companie. Spre norocul ei, reuseste sa cheme un porc mistret destul de sociabil. La ceva timp dupa aceasta, The Flaushatorz sunt atacati de o haita de lupi flamanzi, pe care ii resping fara probleme. La sfarsitul zilei, insa, sunt "vizitati" de un Wyvern. Dupa o lupta destul de antrenanta, il lasa fara suflare.

A doua zi, The Flaushatorz isi continua drumul catre Canathgate...

1 comment:

Mihaela said...
This comment has been removed by the author.